Tänään alkoi kampuslehti Ratikan tekokurssi. Toimituskuntaa olisi voinut olla hieman enemmänkin. Siispä otetaan toimintaperiaatteeksi "vähän, mutta laadukasta".

Porukat tekivät pika-analyysin aiemmista Ratikoista. Kevään 2005 käyttöliittymä noteerattiin lähes yksimielisesti parhaimmaksi. Hyvä Niko! Kiinnostavia juttuja olivat Anime-artikkeli, Photari-kikkailuohjeet, horoskooppi, Musiikkia laillisesti netistä -juttu ja valokuvauskilpailuihin liittyvät jutut.

Huomenna aloitan uudet opinnot.
Ajelen illaksi Taivalkoskelle Päätaloinstituuttiin. Olen mennyt mukaan 3-vuotiseen kirjoittajakouluun. En kuitenkaan aio kalleksi Kallen paikalle, vaan treenata enemmänkin toimittajantyötä kuin fiktiota. Mutta mistäpä sitä vielä tietää mitä piileviä kykyjä itsestään löytää. Koulutus käsittää kaikki kirjoittamisen lajit ja ohjaajat ovat omien alojensa ammattilaisia. Suoritus tähtää ammattimaiseen kirjoittamiseen ja kelpaa myös opintosuoritukseksi Oulun yliopistoon.

http://www2.taivalkoski.fi/paatalo-instituutti/

Huh, nuo Päätaloinstituutin sivut ovat niin rumat, että pitäisiköhän jonkun meistä tehdä ne uusiksi? Jos jotakuta kiinnostaa, voin tiedustella asiaa.