Verkkojulkaisu-opintojaksolla on tehty harjoitustöinä Ratikoita, kampuslehtiä. Tähänastinen päämedia on ollut teksti. Nyt näyttää mielenkiintoiselta. Muutaman aktiivisen RTK4SN-opiskelijan lisäksi uutta Ratikkaa on tekemässä pari tokavuoden opiskelijaa, kaksi Lybeckerin av-koulutusohjelman työharjoittelijaa, kolme graafisen suunnittelun vaihto-opiskelijaa Saksasta ja ulkomaan videokirjeenvaihtajina ins.opiskelijoitamme Japanista. Lybeckeriltä on luvassa animaatioita yms. Lisäksi Rädyn Juhan  video- ja ääniopintojaksolaiset tekevät omia elävänkuvan tuotoksiaan Ratikassa julkaistavaksi. Luvassa on siis liikettä. Vihdoinkin.

Lisäksi voimme ehkä julkistaa parin viime keväänä valmistuneen opiskelijamme tekemän kokoilllan kauhuelokuvan... En ole nähnyt sitä ja kun tiedän, että se on kuvattu meidän pikkuisella ja halvalla Canon-videokameralla 0-budjetilla, niin ehkä Oscareita ei ihan vielä ole luvassa, mutta odoton ensi-iltaa mielenkiinnolla.

Löytyykö kampukseltamme vielä lisää elävänkuvan taitajia, joiden töitä voisimme julkaista Ratikassa? Tulkaa koloistanne ja tuokaa työnne meidän kaikkien ihmeteltäviksi.

Tappi